Qui som /

A continuació pot trobar més informació sobre la nostra empresa

Situat al cor del poble natal de Mossèn Cinto, a pocs metres de la Casa Museu Verdaguer. D’aquí l’homofonia. El local, ocupa la històrica casa pairal de Can Baldiri.

L’interiorisme dut a terme per IDEES amb Mireia Torruella al capdavant del projecte i Irene Crespo en el dia a dia, varen realitzar la decoració d’aquest establiment amb capacitat per a unes 40 persones. La il·luminació contemporània fins als mobles colonials, passant per les taules tradicionals o les cadires de ferro forjat. Elements, aquests últims, que evoquen l’època de Jacint Verdaguer, les referències al qual hi són molt presents.

Gràcies a això, el comensal que arriba al Bardaguer es troba immers en un ambient acollidor i una atmosfera càlida que fa més entenedor el discurs gastronòmic que proposa la seva cuina.

Darrere hi ha la folguerolenca Núria Cortinas, que enceta amb aquest projecte la seva trajectòria professional dins d’un món que no li és nou.
Cortinas ha treballat tota la vida en el sector de la logística internacional. Paral·lelament, però, sempre ha cultivat la seva gran afició “per la cuina i el bon vi”. Ho havia exterioritzat com a crítica gastronòmica o, l’any 2007, publicant el llibre “Osona, una comarca, una cuina”, que va rebre molt bones crítiques.

Aquí s’aposta clarament per els productes de proximitat, fresc i de qualitat. Les elaboracions es duent a terme amb les tècniques culinàries més curoses amb l’entorn, saludables i variades. Cuiden la presentació i s’ofereixen plats creatius, plens de colors, olors, sabors i amb diferents textures. A més, com a abanderats de la cuina més pròxima, la carta es renova sempre segons l’estació de l’any.

En definitiva, el Bardaguer és un restaurant, original i sense regles fixes. Nomès, la constància, el treball i l'afany de superació marquen la pauta per intentar trobar la sorpresa, l’emoció i la felicitat en els petits detalls.

Benvinguts i gràcies per visitar-nos!

Utilitzem cookies propies i de tercers per mostrar publicitat personalitzada segúns la seva navegació.
Si continua navegant considerarem que accepta l'us de cookies. OK Més informació